Op het moment, vanwege de verlengde lockdown, nog geen artiesten op het podium in het oergezellige Polanentheater. Wij hebben niet stilgezeten en geven vooral niet op! We zullen doorgaan …. ook voor de theaters in Nederland!
 
Daarom zijn wij super blij dat het weer gelukt is om samen met de theaters nieuwe data te programmeren voor het succesvolle theaterconcert Gerard Alderliefste (solo) – Plus d’Amour met violiste Maria Eldering. De reeds aangekochte tickets blijven uiteraard geldig voor onderstaande data.
 
Op vrijdag 21 mei 2021 staan Gerard Alderliefste en Maria Eldering in het supergezellige Polanentheater in Amsterdam met twee voorstellingen; 19.00 – 20.00 uur & 20.30 – 21.30 uur. Tickets verkrijgbaar viawww.talentyou.nl
 
Op vrijdag 9 april 2021 staan Gerard Alderliefste en Maria Eldering in het charmante Theater City of Wesopa in Weesp met twee voorstellingen; 19.00 – 20.00 uur & 21.00 – 22.00 uur. Tickets verkrijgbaar via:https://wesopa.nl/city/agenda/
 
Nog even spannend, maar gezond blijven is uiteindelijk het allerbelangrijkste! Pas goed op jezelf en wij hopen jullie snel te mogen ontmoeten in het Polanentheater of in Theater City of Wesopa!
 
Warme groet, ook namens Gerard & Maria!