Gerard Alderliefste (solo) – Plus d’Amour 29 mei

Amsterdammer Gerard Alderliefste maakt al meer dan 25 jaar muziek met een speciale liefde voor de Franse taal. Die ontstond al op jonge leeftijd en bracht hem een blijvende en wederzijdse amour. Toch schreef hij naaste Franse chansons ook opmerkelijk veel liedjes in het Nederlands. Een andere liefde. Ook die zijn te horen tijdens zijn soloconcert met vrijwel uitsluitend eigen werk. De avond is mogelijk gemaakt door theaterproducent TalentYou.
Plus d’ Amour laat de verschillende passies zien van deze muzikant, verslavingsarts, én gezinsman. Het is meteen een oproep voor meer liefde in de samenleving als daar teveel onderlinge afstand dreigt te ontstaan.

Een stukje biografie: Gerard speelde lang als frontman van zijn band Alderliefste (diverse theatershows, vier albums) en tegenwoordig in veel bezettingen. Van solo in het theater (Gerard vertelde in Dubbel Leven ook over zijn werk als drugsarts), duetten met Cor Bakker, tot en met wel acht man op warme Franse avonden. Dit octet trekt momenteel door het land met het programma ‘Une Belle Histoire’. De hit van Michel Fugain die behalve van Gerard ook het lievelingslied bleek te zijn van Paul de Leeuw. Het lied werd opgenomen als Nederlands-Frans duet en deze combinatie van twee talen werd net zo’n groot succes als bij Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List.

Gerard Alderliefste staat op 29 mei in het Theater City of Wesopa in Weesp en brengt violiste Maria Eldering mee.

www.talentyou.nl
www.gerardalderliefste.nl

Bestel nu je kaarten!

Klik hier om je kaarten te bestellen!