DVT Online

DVT Online is inmiddels al 9 jaar de partner van vele MKB’ers op het gebied van online marketing. Het begon kleinschalig als eenpitter vanuit huis, inmiddels werken we met een sterk en gedreven team van online marketing experts.

We houden ervan om anderen vooruit te helpen met onze kennis en vaardigheden. MKB’ers die met behulp van online marketing groeien en concurreren met de grote vissen in de markt, daar worden we vrolijk van!

Judith Keessen Fotografie

Mijn naam is Judith Keessen. En ik ben fotograaf.

Jouw werk, mijn werk. Ik ben net zo afhankelijk van beeld als elk ander bedrijf. Zien wat ik doe, is zien wat een ander doet.

Dat klinkt best ingewikkeld, maar is het niet. Een bedrijf is zoveel meer dan het product of de dienst dat geleverd wordt. Er werken mensen, er hangt sfeer, er wordt gelachen en zelfs de locatie en het pand spelen een rol. Laat mij maar lekker rondlopen tussen de mensen, ik pak de momenten die belangrijk zijn, die veel zeggen over het bedrijf. Werk je alleen? Ook dan geld hetzelfde voor jou. Ik vergroot jouw gunfactor door een betere zichtbaarheid.

Voor portretten ben je welkom in mijn studio, maar het liefst werk ik op locatie, door heel Nederland (en daarbuiten). Ik help bij het regelen van de shoot; welke achtergrond past het beste, welke kleding trek je aan en wat zijn onmisbare details die veel over het bedrijf zeggen? Samen bereiken we het gewenste resultaat.

Ik help je zichtbaar te maken wie je bent en wat je doet. Met mijn camera. Samen met jou vertel ik het verhaal van je bedrijf. Meer weten? Neem gerust contact op voor alle info.

AC Productions